Verzending

Uw bestelling wordt binnen de 1 à 3 werkdagen verstuurd via Bpost. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een mail met uw track-and-trace code zodat u altijd de status van uw pakket online kunt raadplegen. Niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Stel dan zelf uw leveringsvoorkeuren in via de website van Bpost.

Wens je liever zelf je bestelling af te halen? Dat kan natuurlijk ook! Gelieve bij het afrekenen de knop ‘afhalen in Koekelare’ aan te duiden. Opgelet: bestellingen worden maximum vijf werkdagen aan de kant gehouden! 


Retourneren

Niet helemaal tevreden met uw aankoop? Geen probleem!

Ruilen of retourneren kan op eigen kosten binnen de 14 dagen, mits de product(en) onbeschadigd, ongewassen, ongedragen en voorzien zijn van orginele tags. Deze 14 dagen gaan in zodra wij het pakje hebben overhandigd aan Bpost. We kunnen alleen retourzendingen behandelen als het volledige retourformulier is ingevuld en bijgevoegd wordt aan de retourzending. Het aankoopbedrag wordt binnen de 14 werkdagen na ontvangst van uw retour terug op uw rekening gestort.

Komt u liever uw pakje ruilen/retourneren? Dat kan uiteraard ook!

Opgelet: sale/koppelverkoop artikelen, badmode, accessoires en cadeaubonnen worden niet geruild/geretourneerd!

Voorwaarden

  • Het artikel kan binnen de 14 dagen geruild worden.
  • De items moeten ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn.
  • Tags moeten nog aan het item bevestigd zijn.
  • Items en producten met make-up, of andere vlekken op kunnen we niet aannemen.
  • Sale artikelen, badmode, accessoires en cadeaubonnen mogen niet geruild/geretourneerd worden.
  • Retourformulier moet volledig worden ingevuld.

De kosten om items terug te sturen of te ruilen zijn voor je eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico. Dit geldt niet als wij een fout hebben gemaakt of als er iets mis is met het geleverde product.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje!